0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Servet abi bugun bizlerin avrupada acmis oldugu tüm camilerimiz kapatilsa..tepkin ne olurdu. bize bunu izah edermisin...ben kendi tepkimi öncelikle söyleyeyim.Anlayissizlar .... Irkci fasistler....kafatasci yobazlar derdim....sen ne derdin servet abi...
birnaz hanım ayetlerle izah etmeye çalışmış ama bunun bir izahı yok bence işte mumtehine suresi 7-8-9. ayetler çok açık....sakın ha buna da savunma yaparken bizi trabzondan çıkartıp pontus rum devleti kurmaya çalışıyorlar demeyin gülerim sadece...7 - Olur ki ALLAH sizinle düşmanlarınız arasında yakında bir dostluk meydana getirir. ALLAH gücü yetendir. ALLAH çok bağışlayan, çok merhamet edendir. 8 - ALLAH sizi, din hakkında sizinle savaşmayan ve sizi yurtlarınızdan çıkarmayan kimselere iyilik etmekten, onlara adaletli davranmaktan men etmez. Çünkü ALLAH adalet yapanları sever. 9 - ALLAH sizi, ancak sizinle din hakkında savaşan, sizi yurtlarınızdan çıkaran ve çıkarılmanız için yardım eden kimselere dost olmaktan men eder. Kim onlarla dost olursa işte zalimler onlardır. kaldıki düşman bile olsak ibadethanelerini ve ibadet etmelerini engelleme hakkımız yok.