0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
servet abi size orada zorla ben almanım dedirtebilirlermi veya dermisiniz ben türk değil almanım diye.ve bunu söylemeyecek olmanızdan dolayı oradaki kazanılmış haklarınızdan ferakat edermisiniz.bu şuna benzer baba çocuğuna zorla büyüyünce sen şunu olacaksın seçme hakkın yok demeye benzer.bırakın bu aşırı milliyetçilikleri ve terimler üzeründen siyaset yapmayı. DURMAK YOK YOLA DEVAMMM..
engin kardes sana katilmiyorum ve daha dogrusu hayretler icinde kaldim diyebilirim , Türkiye de kac irk var herkes ayaklansa Türkiyede diye birsey olmaz !!! ben böyle düsünüyorum hepimiz Türküz bunu herkes kabul etmesi lazim zaten kabul etmeyenler yanlis kürkler !! ha bu arada bu zamanakadar AK partiyi cok seviyordum ve cok savunuyordum ama bitti !!!!
bugun bana almanyada sen almansin deseler ve penceremi actigimda karsiki dagda ne mutlu almanim diyene yazsa ben tüfegi alir daga cikarim sonucu ne olursa olsun.bunu kimse degistiremez .
Ahmet kardesim hepimiz türküz diyorsun .bir kürte sen türksün nasil diye biliriz ve herkesinde bunu kabuletmesi lazim diyorsun...bugun bana almanyada sen almansin deseler ve penceremi actigimda karsiki dagda ne mutlu almanim diyene yazsa ben tüfegi alir daga cikarim sonucu ne olursa olsun.bunu kimse degistiremez .iste bu yüzdendir bende empati yapiyorum kendimi baskalarinin yerine koyuyorum ve diyorumki bu bayagin gölgesinde yasayan herkes benim kardesimdir ulkenin sinirlarini resmi diline dokuniulmadigi müddetce isteyen istedigi gibi yasamakda ve konusmakda özgür olmalöidirr vesselam... kemal Algül....
Almanyada kimse daga cikamaz.Hele ciksa ciksa ancak kayak yapmak icin cikar.Almanyada hic bir Türk hak idda edip buralarda benim, ben kendi bayragimi diker kendi kurallarimi koyarim buna hakkim var bu Almanyanin kalkinmasini bizler yaptik derse,buna Almanlar katila katila güler ,ciddiye alan Alman olsa hemen gaz döker diyeni yakar.Türkiyede yanlis bir isim altinda bu konu acildi .Kürt acilimi niye?niye laz acilimi rum acilimi ,gürcü acilimi hatta yahudi acilimi degil.Bu acilimin adi sadece "TÜRKIYE demokrati acilimi "olmaliydi.Sanki Türkiyede herkes demokratiklestirilmiste bir tek kürtleri muaf birakmislar.Sanki otobüslerde arka sirada oturabilirsiniz denmis.Üniversite ,okul size lazim degil verginizide, aldiginiz es sayisinca bes on kez fazla veriniz.Elli yüz cocuklariniz varsa bunlardanda vergi isterizmi denilmis.Sen basbakan esi olamazsin, sen kürtsünmü denilmis.Cumhurbaskani olamazsin ,politikaya katilamazsin,sanatcida olamazsinmi denmis.Hayret ediyorum !!??
bütün kurtler yılardır bize yatırım yapılmadı deyip duruyolar karadenize yatırım yapıldımı yapılmadı sartlar aynı karadenizle güney doğuda hemen hemen ama hicbir karadenizli eline silah alıp dağa cıkmadı sırtına bavulunu aldı kurbete cıktı aclımmış yerim öyle acılımı eger ayrımcılık yapıldıgı icin bu acılım yapılıyosa benim memleketimde yıllardır basörtüsü takıyolar diye okullara alınmayan kardeşlerimize acılım yapsaydılar onlar insan değillermi onlarda insan yerine koyulması icin eline tüfek alıp dağamı cıksınlar