0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ömer kardeşim yukarıda da anlatmıştım. Şu an İslam adına ve yüce milletimiz adına ülke içinde ve de dünyanın dört bir yanında devletin yaptığından bile fazlasını yapan bir teşkilatı (Nur Cemaati) hain ilan eden kimsenin benim gözümde değeri yoktur. İsterse bütün hadisleri bütün ayetleri eksiksiz bilsin.
Olayı cemaat tartışmasına dönüştürmeyiniz.Cemaat liderlerini ilahlaştırmayınız.İşte burda duralım
Senin gözünde olmasına da gerek yok zaten aydın bey senin gözüne adnan oktar girmiş bir kere karşına yarı cıplak kimse cıktımı maşALLAH masALLAH ne kadar güzelsin sen öyle beni seviyormusun diye sor nur cemaatiyle ilgili konuya girmeyecem kusura bakma konu cok farklı yerlere cekilecek cünkü faydaları ile birlikte zararları da var görüşündeyim
Ömer bey; öncelikle o terbiyesiz zihniyetin ben olduğumu size belirteyim.Sanırım bazı sorunlardan kaynaklanan yanlış anlaşılmalar var.Ben size özel mesaj attım yanlış anladığınıza dair Ömer bey yazıları dikkatli okuyarak yorum yaparsanız Bursaya geldiğimde İnögöl köfte sözünüzü yerine getirmiş olacaksınız...
Köfte sözünü ne zaman verdiğimi hatırlamasamda istediğiniz zaman inegölde size köfte ısmarlayabileceğimi belirtmek isterim.
bu ömerde herkese söz veriyor karedeşim :) ucan kusa köfte borcun var ömer toplu olarak gelicez herhalde
(Böyle başkaları hakkında hakaret etmen çok yanlış bir şey. İblise benzettiğin kimse bizim karadeniz kanallarına da sürekli çıkan biridir. O halde o kanalları da hiç izleme.) Karadeniz kanalına çıkıyor diye ,sevmek zorunda değilim ki ayrıca ben o kanalları hiç izlemem :)
Hepinizi tebrik ediyorum büyüklerimi saygı ile selamlıyorum.Konu hakkında tek diyeceğim şudur ki; her ne olursa olsun, Şahit olup Şehadet etmeden bir kimse için hüküm verilemez. hüküm ALLAH (C.C.)'ındır.ayrıca Adnan Oktar beyefendi içinde, gördüğüm ve izlediğim kadarıyla hoş olaylar cereyan etmemektedir.Aydın Akyol: Doğadaki herşey bir evrim geçirir ama bu evrim tesadufi değildir. İrade buyuran vardır. Bunları en basit ayette görmeyecek olan kördür. Bu farklı bir irşad yöntemidir. ama irşad eden kişi de bu amel güzelliğine mazhar olmalıdır. 10 numara mankenlerle ilgi çekmek doğru değildir. hatalı ve gayri ahlaki bir yoldur. Yiğit Bulut programında notebook u yok diye cevap veremeyen bir şahsiyettir. İman edenler mucizeyi aramazlar. zati görünürdedir. vesselam.
Arkadaşlar cok özür dileyerek araya yine girmek istiyorum Mahmut Efendi Hazretleri hic bir zaman cübbeli hoca icin kötü kelime kullanmamıştır bundan bir kac yıl önce Mahmut ehendi yaşlılıktan dolayı gözleri iyice bozulmuş ve doktor artık bişey okumanın cok zor olduğunu kendisine bildirmiştir ve o ortamda olan cübbeli hocaya Efendi Hazretleri dönerek Ahmetim duydunmu bundan sonra gözüm sensin dediği canlı şahitler tarafından görülmüştür ayrıca ceza evine girmeden önce Cübbeli yeni evine taşındığında efendi hazretleri bizzat evine gitmiş cübbelinin misafiri olmuştur bu facobook gibi akfif sitelerde cemaatin sitelerinde yayınlanmıştır Aydın arkadaşımız Hatice hanım adnan oktar hakkında kulanmış olduğu kelimelerden sonra aydın bey kendisini uyarmış olmasına ragmen kendisi cübbeli hoca gibi birini müslüm gündüzler le fadime şahinlerle kıyaslayarak niyetini belli etmiştir tekrar ediyorum cemaatin icinde biri olarak cübbeliyi kovdu cemaatten kimse istemiyor cübbeliyi gibi laflara inanmayın cemaatle alakalı hic bir bilgisi olmayan bu arkadaşın cemaatle olan senaryolarına inanmayınız saygılarımla