Bu gün çok güzel bir toplantı düzenledik pastaları, börekleri yedik, çayları içtik ve bazı kararları ortaklaşa hep birlikte aldık.İlgi çok muydu toplantıya?
- İlgi çok değildi ama yetersizde değildi.Daha fazla olunabilirdi çünkü burası bir KÖY DERNEĞİ ...
Gelenlere geldikleri için, gelemeyenlere düşündükleri için, gelmeyenlere de bir dahaki sefere inşALLAH diyerek sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
Ayrıca , hanımlarına ve kendilerine defalarca giden mesajlara nazaran neden ısrarcı olduğumuzu ve dernekte ne yapacağımızı merak edip onlara derneğe gelmesi için hatırlatan beylerede teşekkürler .....
Planladıklarımızdan bahsedeyim ;
1. 7 OCAK Cumartesi saat: 13.00-17.00 arası yine hanımlar GÜLENDER binasında toplanıp hünerleriyle yarışacak.Bu her ay düzenli yapılacak.
2. Aralık ayı içerisinde EYÜP SULTAN da yine bir sabah namazı ve kahvaltı programı düzenlenecek.Özellikle buna yoğun ilgi var, inşALLAH bu ilgiyi o gün tekrar görürüz.
3. Her ay hanımların toplantısında bayan hocamız eşliğinde sohbet verilecek. Bunun için Günay SAY ilgilenecek.
4. Bu gün konuşma fırsatı bulduğum ve yeni tanıdığım Y.Teknik Üniv. Öğretim Üyesi Emel AKYOL la bir karar aldık. Öğrencilerimize bir eğitim semineri verilecek.Bunun tarihini henüz belirlemedik.Yalnız bir tek bizim değil DERNEKPAZARI köylerinin gençleride katılacak.
5. Eğer ki ; bazı arkadaşlarla irtibata geçebilirsem doktorlar aracılığı ile hanımlara özel seminerler olacak.Bunuda hanımlarla almış olduğumuz karar neticesinde, sadece bizim köylülerimize özel değil, DERNEKPAZARI köyleri ve eş,dost katılımıyla olacak.Bununla da Hatice DÜZENLİ YAZICI, Emel AKYOL ve ben ilgileneceğiz.
6. Aralık ayı içerisinde bir sinema etkinliğimiz olacak. ALLAH'IN SADIK KULU:BARLA ya ilgi olduğunu farkettik ve oraya hanımlarla topluca gidilecek.
7. KIZ KULESİNDE güzel bir beş çayına kimse yok diyemedi. Bunuda Mart-Nisan ayı içerisinde düzenleyeceğiz.
8. Hanımlar özellikle ERKEKLERSİZ bir piknik talep ettiler. Bunuda Mayıs ayında düzenleyeceğiz.
9. Çocukları ve gençleri de unutmadık onlarada sözümüz var artık.Aralık-Ocak ayı içerisinde FLORYA_AKVARYUM da balıklarla olan özlemimizi gidereceğiz.
Daha alınan kararlar var. Bu kararları alırken bana destek verenlere saygım sonsuz...Önemli olan karar alıp durmak değil bunu icraata dökmektir ki bunu başaracağımıza İNANIYORUM ben. Henüz YÖNETİMİMİZLE irtibata geçemedim.Yönetimde kabul ederse bunlar kesin kararlaştırılıp mesajlarla ve site yoluyla duyurulacaktır...